U bent hier

Home » Blogs » blog van Nieuwsberichten » Uitnodiging: Help jij mee?

Vacatures goede doelen HelpTeamWork Zwolle

 

Uitnodiging: Help jij mee?

De drive van Folkert en Nely om hun talenten in te zetten om zo iets voor een ander te betekenen inspireerde mij om op mijn manier ook een steentje bij te dragen. Allereerst was ik betrokken als kindsponsor. Toen ik vervolgens de oproep voorbij zag komen in de nieuwsbrief voor een bestuurder met affiniteit met financiën, kwamen voor mij ‘hart, hoofd en handen’ bij elkaar.

 

Sindsdien heb ik me met verschillende zaken rondom HTW bezig gehouden; waaronder de financiële zaken, sponsorwerving en was ik contactpersoon van het project in Gambia. Telkens een rol die goed te combineren was met mijn drukke werk en gezinsleven. Ik ben erg dankbaar dat ik op mijn manier hieraan kan bijdragen. Bovendien brengt het mij persoonlijk heel  warme contacten en de samenwerking met verschillende mensen en culturen verrijkt mij als mens.

 

Versterking

Het team van HelpTeamWork zoekt versterking om haar doelen te bereiken. Wil jij, op jouw manier met tijd die jíj beschikbaar hebt, met ons samen een bijdrage leveren aan het levensgeluk van kansarmen, neem dan contact met ons op via info@helpteamwork.nl. We zoeken nog mensen voor verschillende taken/rollen. Welke dat zijn, vind je op de site. Ook wanneer je op een andere manier jouw steentje wilt bijdragen, dan ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen.

 

Hartelijke groet,

 

Ilona Blonk

Bestuurslid HelpTeamWork

Reactie toevoegen

HelpTeamWork

100% naar projecten HelpTeamWork Kwaliteitsstempel 100% doelstelling Stichting HelpTeamWork

Donaties

Stichting HelpTeamWork

Van Zuijlenware 101
8014 WR Zwolle

06 1024 8891
info@helpteamwork.nl

 

Bankrek.nr.  1668.95.512
tnv Stichting HelpTeamWork
te Zwolle

IBAN: NL50 RABO 0166 8955 12
RSIN: 8510.36.624

 

ANBI