Veel mensen hebben het plan om iets voor andere mensen te doen. Bij te dragen aan levens van mensen die het minder goed hebben dan wij. Iets wat er toe doet. Misschien loop jij ook rond met die gedachten. Je wilt graag wat voor anderen betekenen. Iets van je tijd of middelen besteden voor anderen. Maar hoe pak je dat aan? Wat zijn de mogelijkheden?

Graag laten we je een aantal mogelijkheden zien om je gedachten, plannen en voornemens concreet te maken.

Financieel doneren

Een financiële donatie is altijd welkom. Als je wilt doneren dan kan dat door periodiek of eenmalig een gift over te maken naar (één van) onze projecten. Weet dat je gift voor de volle 100% naar onze projecten gaat.

Vrijwilliger worden

Wil je ons helpen als vrijwilliger? Heel graag! Je bepaalt zelf hoeveel tijd je kunt en wilt meehelpen. Vrijwilligerswerk is erg waardevol, bevredigend en gezellig. Dus twijfel niet, en bekijk wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. Lees alle ins en outs op: word vrijwilliger. Misschien ook wil je je direct aanmelden, doe dit dan via:

Bedrijfssponsor worden

Wil je maatschappelijk verantwoord bezig zijn met je bedrijf of organisatie? Dan kun je bedrijfssponsor worden van HelpTeamWork. We kunnen je in ruil daarvoor een aantal interessante zaken terug leveren. Hier vind je meer informatie. Wil je je direct aanmelden, dan kan dat via:

Andere mensen helpen en tevreden zijn met wat je hebt! Naar mijn idee zijn dat twee belangrijke voorwaarden voor een gelukkig leven voor jezelf én voor anderen. Niet dat dit altijd (gelijk) goed gaat, maar met kleine stappen komen we in de goede richting. Hopelijk kan ik een stap in de goede richting zetten door HelpTeamWork te helpen in de rol van penningmeester.

Bram de Witte
(Penningmeester HelpTeamWork)

Doneren van diensten en/of goederen

Je kunt ons werk ook steunen door het schenken van diensten of spullen. Denk bijv. aan: hosting website, drukwerk, verkoopwaar voor markten, professionele ondersteuning enz.

Meedenken

Ook meedenken kan heel waardevol zijn. Je kunt bijv. een mooie bijdrage leveren door:

  • Iemand te tippen voor bijv. een functie binnen onze organisatie, vrijwilligerswerk, etc.
  • Ons uit te nodigen voor het geven van een lezing of presentatie
  • Ons te volgen op Twitter
  • Ons te attenderen op een bedrijf of persoon die ons wil sponsoren
  • Ons in te lichten over kansen voor een mogelijke actie, denk bijv. een actie bij een school, een kerk, vereniging etc.

Zelf actie organiseren?

Misschien vind je het leuk een mooie actie te organiseren of een creatieve workshop op touw te zetten. Hartstikke welkom en hartstikke fijn! Laat ons weten wat je ideeën en plannen zijn, dan kunnen we er samen vast iets moois van maken!

Help je mee?

Ben je enthousiast geworden en zie je kansen om ons werk te steunen? Onderneem actie op één van bovenstaande manieren om je bijdrage te leveren.

Misschien heb je nog vragen. Stel ze gerust aan ons. We geven graag meer uitleg!