Wil je ons helpen als vrijwilliger? Heel graag! We kunnen je hulp goed gebruiken. Je kunt ‘kleine’ dingen doen, bijv. 1 x per jaar meehelpen tijdens een actie of event. Misschien heb je tijd en zin om wat vaker je handen uit de mouwen te steken. Sámen met jou bekijken we graag de mogelijkheden. Het kan ook zo zijn dat je graag een grotere invulling van je vrije tijd wilt, ook hier zijn mooie opties realiseerbaar. Jij bepaalt zelf hoeveel tijd je kúnt én wílt investeren.

Werk wat er toe doet

Vrijwilligerswerk doet er toe. Het geeft voldoening, het is waardevol en elke stap die wordt gezet is een stap dichter bij een betere wereld. Wanneer je ziet wat we sámen in de afgelopen jaren van HelpTeamWork hebben weten te realiseren, dan weet je: sámen kunnen we absoluut verschil maken! En toekomst bieden aan mensen, kinderen die geen vooruitzichten hebben. Dat motiveert, het is een enorme drijfveer en het is erg waardevol!

Ik weet niet meer precies hoe het kwam, maar ruim 3 jaar geleden zocht HTW mensen voor de Deltion-kerstmarkt. Inmiddels heb ik de afgelopen 3 jaar de kraam tijdens deze markt bemand. In aanloop naar de markt (waar het personeel van Deltion bij de verschillende kramen hun eigen kerstpakket bij elkaar ‘shopt’), ga ik de middenstand in Meppel langs. Dat levert elk jaar weer mooie producten op, die HTW mag verkopen in de kraam

Jeannette de Vries
(al jarenlang betrokken vrijwilliger)

Wat kun je precies allemaal doen?

Om je op weg te helpen hoe je als vrijwilliger kunt bijdragen: een aantal voorbeelden op een rij. Op de pagina vacatures vind je de meest actuele vacatures van dit moment.