Met je bedrijf of organisatie maatschappelijk betrokken zijn. Wat betekenen voor minder bedeelden en jullie steentje bijdragen aan een betere wereld. Dat kan heel eenvoudig door het steunen van ons werk, onze projecten, d.m.v. ons bedrijfssponsorprogramma.

Wat houdt ons bedrijfssponsorprogramma in?

Het bedrijfssponsorprogramma dat is ontwikkeld door HelpTeamWork biedt voor ieder bedrijf, vereniging of instelling en voor elk budget een passende formule. Al vanaf 250,- euro ben je bedrijfssponsor van Stichting HelpTeamWork en steun je mensen die dat hard nodig hebben.

Ons aantrekkelijke bedrijfssponsorprogramma bevat het volgende:

 • MVO-status
 • Gepersonaliseerd prachtig MVO-certificaat (digitaal en fysiek)
 • Sponsor-nieuwsitem in onze goed gelezen nieuwsbrief
 • Een link met bijbehorende promotietekst op onze website

Als bedrijfssponsor verbind je je aan een professionele, ambitieuze en unieke stichting. Je verbindt je aan een onderscheidende stichting met waardevolle projecten. Dat komt jullie naamsbekendheid ten goede en daarnaast beteken je wat voor en ander.

Door je te verbinden aan ons als stichting promoot je jullie bedrijf op een positieve manier in de markt. Jullie maatschappelijke betrokkenheid kun je heel eenvoudig delen via jullie website, Social Media etc.

Het begon met een vriendendienst. Inmiddels ben ik er ook emotioneel bij betrokken geraakt. Tenslotte is het werken aan helpteamwork.nl een goed excuus om naar dat leuke snoetje van Fred Chengo te kijken :-)

Miriam Harreman
(eigenaar MiHaCo en bedrijfssponsor van het eerste uur)

Professioneel, ambitieus en uniek

Nog even kort op een rij waarom HelpTeamWork (HTW) professioneel, ambitieus en uniek is:

 • Naast fondswerving voor onze projecten leveren we ook professionele ondersteuning (advies, steunen bij schrijven van projectplannen) aan onze projecten
 • HTW is kleinschalig georganiseerd en heeft landelijke ambities
 • HTW steunt meerdere projecten in meerdere werelddelen
 • HTW organiseert aansprekende acties en evenementen
 • HTW streeft naar excellente resultaten (landelijk bereik; 100%-giftenbeleid; maximale transparantie; gezonde exploitatie projecten; grote kring vrijwilligers met passie en inzet; volledige en professionele website; professionele nieuwsbrief; betrouwbaarheid in afspraken, resultaten en communicatie)
 • HTW is financieel zeer gezond (o.a. geen salarisbetalingen en onkostenvergoedingen; minimale tot geen overheadkosten; onkosten gedekt door specifieke sponsoring)
 • HTW heeft langdurige relaties met de bedrijfssponsors

Word vandaag nog één van onze bedrijfssponsors. Kies vandaag nog voor een win-win situatie voor jullie en voor ons werk. Samen zorgen voor een wereld waarin ieder mens kans heeft op een toekomst!

Heb je nog vragen of wil je andere zaken met ons delen? Laat het ons weten.