Schoenovertrekken Jeany's

De kracht van de Jeany’s als schoenovertrekken

Wanneer je op zoek bent naar schoenovertrekken dan heb je in de Jeany’s een prachtig product gevonden! Onze Jeany schoenovertrekken, ook wel shoecovers genoemd, brengen een mooi aantal positieve effecten met zich mee. We nemen ze graag even met je door.

Bijdrage aan een duurzamere wereld

Als je deze Jeany’s aanschaft dan draag je bij aan een duurzamere wereld. Doordat deze denim schoenovertrekken veel langer meegaan dan de wegwerpplastic schoenovertrekken, leveren ze een mooie bijdrage aan het sparen van het milieu. Daarnaast worden deze denim schoenovertrekken gemaakt uit oude jeans, dus ook op die manier dragen de Jeany’s bij aan een duurzamere wereld omdat er gerecycled wordt.

Opbrengst voor de volle 100% naar onze projecten

De opbrengst van deze schoenovertrekken komt voor 100% ten goede aan de projecten van Stichting HelpTeamWork. Bijv. de kinderen van ons project in Kenia krijgen, net als de kinderen hier in Nederland, een kans op een mooie toekomst. Een toekomst waarin ze zich kunnen ontwikkelen, zelfredzaam worden en waarin ze dus goed voor zichzelf en t.z.t. voor hun eventuele gezin kunnen zorgen. Op deze manier worden door het helpen van een aantal kinderen, op den duur nog meer kinderen geholpen. En dat is natuurlijk prachtig en waardevol!

Verbinding door samenwerking

Daarnaast werken de Jeany’s verbindend. Er zijn in de afgelopen jaren mooie waardevolle samenwerkingen ontstaan door deze leuke schoenovertrekken. Tussen onze stichting en verschillende organisaties, instellingen, bedrijven en vrijwilligers. Onze slogan ‘Samenwerken om kansarmen te helpen’ is hier zeer van toepassing. En, kenmerkend voor onze stichting: alle partners en sponsoren verlenen belangeloos hun medewerking!

Wil je ook Jeany’s bestellen? Voor slechts € 6,95 per paar kun je deze mooie duurzame schoenovertrekken al aanschaffen. Wij hanteren daarbij een minimale afname van 15 paar. De verzendkosten bedragen € 7,65 per pakket (1 pakket = ± 30 paar).

De manier waarop deze slofjes geproduceerd worden is milieubewust door middel van recycling. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden gewassen en slijten ze niet snel. De uitstraling is natuurlijk ook leuk. Doordat wij bewust bezig zijn met de natuur en duurzaamheid is het concept achter Jeany’s interessant voor Kidswereld. We gebruiken ze graag!

Daniëlle
(kinderopvang Kidswereld)

Alle voordelen van de schoenovertrekken in een notedop

Een waardevol concept voor onze stichting. De Jeany’s als ‘uithangbord’ én geweldige inkomstenbron. In ’t kort alle voordelen van de Jeany’s nog even op een rij:

 • duurzaamheid door: gerecycled materiaal
 • duurzaamheid door: langere levensduur
 • ontstaan van waardevolle samenwerkingen
 • opbrengst 100% voor goede doel

Productie van de shoecovers

De productie van de Jeany schoenovertrekken gebeurt door vrijwilligers. Met grote passie zorgen deze vrijwilligers voor hoge kwaliteit schoenovertrekken. En dat die kwaliteit erg goed is blijkt wel uit de repeatorders die wij regelmatig ontvangen van tevreden klanten. De werkzaamheden die komen kijken voor de productie en verzending van de schoenovertrekken zijn:

 • inzamelen gedragen spijkerbroeken
 • distributie van de gedragen spijkerbroeken naar de naaisters
 • regelen van: Jeany labels, naaigaren, elastiek etc.
 • schoenovertrekken knippen uit de oude jeans
 • schoenovertrekken naaien, inclusief uniek Jeany’s label
 • elastieken rijgen in de schoenovertrekken
 • communicatie met klant
 • klantfactuur maken
 • checken betaling klant
 • distributie van de kant en klare Jeany’s richting verzendlocatie
 • op verzendlocatie, klaarmaken verzending: o.a. pakbon, verzendetiket, inpakken etc.
 • verzending: aanbieden aan post, vervoerder etc.
Schoenovertrekken

Jeany schoenovertrekken: 100% voor onze projecten

We vinden het belangrijk dat de opbrengsten die binnen komen in onze stichting ook voor de volle 100% naar onze projecten gaat. Dit is alleen mogelijk, als betrokken bedrijven, organisaties en instellingen, die het belang van hun bijdrage en hulp inzien, belangeloos hun medewerking verlenen.

Daarnaast hebben onze vrijwilligers niet alleen hun energie in het maken van de Jeany’s gestopt, ook stellen zij materialen (naaigaren e.d.) ter beschikking. Samen met en dankzij de hulp van alle betrokkenen kunnen wij voluit onze doelstelling waarmaken: 100% van de opbrengst naar onze projecten!

Schoenovertrekken ook wel shoecovers genoemd

Merkontwikkeling schoenovertrekken Jeany’s door Sproetjeswerk

Esther van der Starre, van Sproetjeswerk, heeft gezorgd voor de merkontwikkeling en de vormgeving: het ontwerp van logo, posters, topcard op displays. Margreet Vloon is verantwoordelijk voor de fotografie. BrownFish Online Marketing zorgt voor de Online Verkoop.

Daarnaast heeft Sproetjeswerk samen met BrownFish Online Marketing gezorgd voor het enthousiasmeren van de verschillende sponsoren:

Deze bedrijven hebben hun producten en diensten belangeloos beschikbaar gesteld ten behoeve van de ontwikkeling van onze prachtige Jeany’s. Wij zijn hen zeer dankbaar!