Schoenhoesjes Jeany's

Duurzame schoenhoesjes: Jeany’s

Je bent op zoek naar (duurzame) schoenhoesjes, ook wel overschoentjes genoemd. Handige hoesjes die je heel eenvoudig over je schoenen aantrekt zodat vloeren niet vuil worden. Want bij het betreden van gebouwen wordt altijd vuil en viezigheid van buiten meegenomen naar binnen. Zéker bij vies en regenachtig weer, zoals in de herfst, worden vloeren in no time nat en modderig. Maar ook bijvoorbeeld op scholen, waar door buitenspelende kinderen veel zand mee naar binnen wordt gebracht. Dat zorgt naast veel extra werk ook voor andere vervelende problemen.

Schoenhoesjes als oplossing

Eigenlijk kun je die problemen heel eenvoudig voorkomen. Door bezoekers of kinderen bij binnenkomst schoenhoesjes aan te laten trekken. Het gebruik is erg eenvoudig. Door deze schoenhoesjes blijft viezigheid buiten en blijven vloeren veel langer schoon. Op deze manier kun je heel eenvoudig lastige problemen voorkomen en dat is toch erg prettig!

Voordelen Jeany’s als duurzame schoenhoezen

Schoenhoezen Jeany'sJe kent vast wel de bekende blauwe plastic schoenhoesjes. Dit zijn wegwerp hoesjes die vaak na 1 keer gebruik in de prullenbak belanden. Dat betekent per jaar grote aantallen aan afvalplastic. Dat is uiteraard slecht voor het milieu.

Daarom heeft Stichting HelpTeamWork in samenwerking met Sproetjeswerk en BrownFish Online Marketing “Jeany’s” ontwikkeld. Jeany’s zijn prachtige duurzame denim schoenhoesjes, gemaakt van gedragen jeans. Duurzaam omdat ze veel langer meegaan dan de plastic wegwerphoesjes én duurzaam omdat Jeany’s gemaakt worden van oude spijkerbroeken.

Jeany’s zijn daarnaast ontwikkeld om ten goede te komen aan de projecten van Stichting HelpTeamWork. Om kinderen te helpen die zonder hulp geen toekomst hebben. De opbrengst van de Jeany’s gaat voor de volle 100% naar onze projecten! Alle onkosten (zoals naaigaren, elastiek etc.) wordt nl. geschonken door derden.

De grootste voordelen kort op een rij:

 • duurzaamheid door langere levensduur
 • duurzaamheid door gebruik recyclede spijerbroeken
 • opbrengst voor goede doel

Daarnaast zijn Jeany’s echt leuke eyecatchers, een super leuke musthave! Wij leveren deze mooie schoenhoesjes als sinds 2012 en al jaren ontvangen wij repeatorders van klanten die erg blij zijn met de schoenhoesjes.

Zie hieronder de enthousiaste reactie van één van onze klanten:

De Jeany’s gebruiken wij in ons kinderdagverblijf. De ouders doen deze bij binnenkomst aan, over hun schoenen, zodat de vloer schoon blijft. Kinderen spelen veel op de vloer in een kinderdagverblijf. De Jeany’s zijn sterk en praktisch! Onmisbaar in de kinderopvang. Wanneer ze vies zijn was je ze uit in de wasmachine. Het verschil is dat je nu ook nog eens heel veel kinderen helpt om een beter leven te krijgen. We hopen dat er nog heel veel Jeany’s verkocht worden, zodat er heel veel kinderen geholpen kunnen worden.

Ineke Sollie
(Kinderdagverblijf De Kleine Reus Zwolle)

Overstrekschoentjes schoenhoesjes voor De Kleine Reus

Waar worden de Jeany schoenhoesjes gebruikt?

Heel kort en simpel: overal waar vloeren niet vies mogen worden. Je kunt denken aan:

 • kinderdagverblijven
 • scholen
 • sporthallen
 • bedrijfshallen
 • enz.
Schoenovertrekken Jeany's

In welke maten zijn de schoenhoezen leverbaar?

Jeany’s zijn verkrijgbaar in een viertal standaard maten. Deze maten zijn onderling te onderscheiden door de verschillende kleuren stiksels. De maten zijn :

 • 26-33: gestikt met willekeurige kleur garen, behalve rood, blauw en groen
 • 34-38: gestikt met groen garen
 • 39-42: gestikt met rood garen
 • 43-47: gestikt met blauw garen

En Jeany’s zijn handgemaakt, dus ieder paar is uniek!

Wat zijn de kosten van de Jeany schoenhoesjes?

Voor slechts € 6,95 per paar kun je deze prachtige en duurzame Jeany’s aanschaffen. Wij hanteren daarbij een minimale afname van 15 paar. Verzendkosten: € 7,95 per pakket (1 pakket = ± 30 paar)

Stevige organisator gezocht of op andere manier meedoen?

Lijkt het je leuk de Jeany-kar te trekken? Ben je een echte organisator en lijkt het je mooi dit prachtige duurzame project nog groter te maken? Dan horen we graag van je. Voor onze projecten is de Jeany’s een mooi uithangbord, maar ook een geweldige inkomstenbron. Waardevol dus om aan mee te werken.

Misschien ben je werkzaam bij een (welzijns)organisatie die het produceren van de Jeany’s als mooi project binnen de organisatie ziet zitten. Wanneer je kansen ziet om zonder verdienste, maar als pure tijdsbesteding aan dit mooie project mee te werken, dan horen wij dat graag.

Wil je nog meer ins en outs lezen m.b.t. de Jeany’s, check dan onze pagina Schoenovertrekken Jeany’s – In de markt.