Wij geloven in de kracht van het bundelen van projecten. Meerdere projecten die van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken.

We zijn ervan overtuigd dat je op deze manier met minder ‘middelen’ en mensen effectievere hulp kunt bieden. Lees er meer over op De stichting.

Inmiddels hebben wij aan 3 projecten een bijdrage mogen leveren:

  • Chili (afgerond april 2016)
  • Gambia (afgerond september 2017)
  • Kenia (huidig project)

Resultaten

Er zijn in de afgelopen jaren mooie resultaten bereikt. Met behulp van vele vrijwilligers, donateurs, bedrijfssponsoren, de projectleiders, de teamleden etc. hebben we daadwerkelijk wat toe kunnen voegen aan levens zonder perspectief.

  • Chili: liefde en aandacht, voedsel, advies, materiële hulp etc. Daarnaast hebben we het dak bekostigd van een opvanglocatie
  • Gambia: Aandacht en warme begeleiding van de jongeren. Eigen grond voor de timmerworkshop op een zichtlocatie richting vliegveld en realisatie van water en elektriciteit
  • Kenia: Huisvesting, aandacht en liefde, betrokkenheid, medische zorg, goed en voldoende voedsel, scholing.

Hoe bepalen wij of een project past bij HelpTeamWork?

Onze voorkeur gaat uit naar kleine overzichtelijke projecten met korte lijnen. Graag voorzien wij deze projecten van een breder draagvlak en als dat nodig is, een meer zakelijke aanpak. Ben je benieuwd naar onze selectiecriteria? Deze vind je hier.

Verantwoording vinden we erg belangrijk

In onze projecten vinden we het erg belangrijk dat er goede monitoring en verantwoording is van resultaten en bestedingen binnen de projecten. Transparantie vinden wij essentieel. Daarom hebben wij hiervoor richtlijnen.

Wil je zelf een project aandragen? Dat kan!

Laat het ons vooral weten als je zelf een mooi project hebt of een project weet die past binnen onze criteria. We zijn erg benieuwd naar je voorstel. Als er ruimte binnen HTW is, wisselen we er graag met je van gedachten over. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een mooie toekomst, dus schroom niet om contact op te nemen.