U bent hier

Home » Projecten HelpTeamWork

Met z'n allen het verschil maken

De basis van Stichting HelpTeamWork is dat we juist met zijn allen het verschil kunnen maken. Een breed draagvlak is dan ook wat we willen. Stichting HelpTeamWork kiest er daarom voor om in 2016 5 projecten te steunen. Voor de verscheidenheid kiezen we 5 projecten die verschillend van elkaar zijn. Het kan bijvoorbeeld gaan om: opvangen van straatkinderen, bieden van onderwijs, steunen van weeshuis, aanleggen van waterputten e.d.  Op die manier is voor iedere donateur, sponsor of medewerker een goed en passend project aanwezig om samen met Stichting HelpTeamWork te steunen. De projecten hebben allemaal als doel: "kansarmen en behoeftigen kans op een toekomst bieden". Onze stichting richt zich daarbij op de wereld buiten West-Europa.

 

projecten over de hele wereldSelectie en controle projecten

HelpTeamWork heeft een voorkeur voor kleine, overzichtelijk projecten met korte lijnen. Graag voorzien wij deze projecten van een breder draagvlak en indien nodig een meer zakelijke aanpak. Voor het selecteren van projecten hanteren we de volgende selectiecriteria.

Zodra een project wordt gesteund, neemt Stichting HelpTeamWork ook verschillende maatregelen om de resultaten en de bestedingen van het project te monitoren. U kunt de verschillende maatregelen terugvinden in het document 'Transparantie projecten en controlemaatregelen Stichting HTW'

HelpTeamWork steunt: 

Het project van Alex en Joke Weerheim in Chili was het eerste project dat Stichting HelpTeamWork steunde. Alex en Joke zijn met hun 4 kinderen naar Chili geëmigreerd. Zij vangen daar straatkinderen op die dreigen af te glijden naar de drank- en drugswereld en de criminaliteit. Dit project is met succes afgerond in april 2016.

HelpTeamWork steunt nu het gezinshuis in Mombasa (Kenia). 10 (wees)kinderen worden in dit gezinshuis opgevangen door een 'moeder'. We helpen hiermee deze kinderen om zich vanuit een stevige en veilige basis naar een goede toekomst te ontwikkelen. Kijk hier voor meer informatie.

Het derde project binnen HTW speelde zich af in Gambia. Dit project is september 2017 afgerond met mooie resultaten. Een timmerworkshop leert 20 jonge jongens het timmervak, zodat ze een eigen toekomst op kunnen bouwen.

Stichting HelpTeamWork is erg dankbaar dat ze door uw steun mag bijdragen aan deze prachtige projecten.

 

Zelf een project aandragen? Dat kan!

Stichting HelpTeamWork streeft naar het steunen van 5 projecten in 2020. Hebt u suggesties voor betrouwbare, waardevolle projecten, neem dan contact met ons op.

 

HelpTeamWork

100% naar projecten HelpTeamWork Kwaliteitsstempel 100% doelstelling Stichting HelpTeamWork

Donaties

Stichting HelpTeamWork

Van Zuijlenware 101
8014 WR Zwolle

06 1024 8891
info@helpteamwork.nl

 

Bankrek.nr.  1668.95.512
tnv Stichting HelpTeamWork
te Zwolle

IBAN: NL50 RABO 0166 8955 12
RSIN: 8510.36.624

 

ANBI