Wij zijn sinds een aantal jaar sponsor van Amanda, die tot voor kort in Springs of Life woonde. We zijn hier destijds mee gestart omdat we heel goed bevriend zijn met Marion, een van de initiatiefneemsters van Springs of Life. De kleinschaligheid en de betrokkenheid van Marion en Sandra sprak ons erg aan. We zijn zelf ook pleeggezin met momenteel nog 4 thuiswonende kinderen. Sinds 2012 zijn we woonachtig in Noorwegen. We weten hoe belangrijk een stabiel en veilig thuis is voor kinderen.

Amanda is nu zo ver dat ze op eigen benen kan staan en ze woont niet langer in Springs of Life. We zijn heel blij voor haar en hopen dat ze een goede toekomst tegemoet gaat, en het is natuurlijk heel fijn dat wij daar een steentje aan bij hebben kunnen dragen.
Wij en de kinderen vinden het altijd heel fijn om post te krijgen van Springs of Life en persoonlijk van Amanda. Daarnaast houden Sandra en Marion ons ook regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen en het reilen en zeilen in het tehuis. We hebben een erg positieve indruk van dit project en we zijn er zeker van dat ons geld goed wordt besteed. Inmiddels hebben we een nieuw sponsorkind toegewezen gekregen en we zijn heel benieuwd hoe Amani zich zal ontwikkelen. Hij woont al een tijdje in het tehuis en we hebben er alle vertrouwen in dat hij bij Rhoda en Paul in goede handen is en we verheugen ons erop om hem beter te leren kennen.

Groeten van Ton, Geale, Milan, Lion, Quinty en Stein uit Halden (Noorwegen)