U bent hier

Home » Hoe kunt u helpen » Jeany's » Jeany's in de markt

schoenovertrekken

De kracht van de Jeany's als schoenovertrekken

Deze schoenovertrekken ook wel shoecovers genoemd, brengen een mooi aantal prachtige positieve effecten met zich mee. We zetten ze even op een rij.

Als u deze Jeany’s aanschaft dan draagt u bij aan een duurzamere wereld. Doordat deze denim schoenovertrekken veel langer meegaan dan de wegwerpplastic schoenovertrekken, leveren ze een mooie bijdrage aan het sparen van het milieu. Daarnaast worden deze denim schoenovertrekken gemaakt uit oude jeans, dus ook op die manier dragen de Jeany’s bij aan een duurzamere wereld omdat er gerecycled wordt.

De opbrengst van deze schoenovertrekken komt voor 100% ten goede aan de projecten van Stichting HelpTeamWork. Dze kinderen krijgen, net als onze eigen kinderen, een kans krijgen op een mooie toekomst. Een toekomst waarin ze zich kunnen ontwikkelen, zelfredzaam zijn en waarin ze dus goed voor zichzelf en evt. hun gezin kunnen zorgen. Op deze manier worden door het helpen van een aantal kinderen, op den duur nog meer kinderen geholpen. En dat is natuurlijk prachtig en waardevol!

Daarnaast werken de Jeany’s verbindend. Er zijn in de afgelopen jaren mooie waardevolle samenwerkingen ontstaan door deze leuke schoenovertrekken. Tussen onze stichting en verschillende organisaties, instellingen, bedrijven en vrijwilligers. Onze slogan “Help mensen Samen aan een toekomst” is hier zeer van toepassing. En, kenmerkend voor stichting HelpTeamWork: alle partners en sponsoren verlenen belangeloos hun medewerking.

 • duurzaamheid door: gerecycled materiaal
 • duurzaamheid door: langere levensduur
 • ontstaan van waardevolle samenwerkingen
 • opbrengst 100% voor goede doel

De opbrengst van deze schoenovertrekken 100% voor het goede doel!

 

Productie van de shoecovers

De productie van de Jeany schoenovertrekken gebeurd door vrijwilligers. Met grote passie zorgen deze vrijwilligers voor hoge kwaliteit schoenovertrekken. En dat die kwaliteit erg goed is blijkt wel uit de repeatorders die wij regelmatig ontvangen van tevreden klanten. De werkzaamheden die komen kijken voor de productie en verzending van de schoenovertrekken zijn:

 • inzamelen gedragen spijkerbroeken
 • distributie van de gedragen spijkerbroeken naar de naaisters
 • regelen van: Jeany labels, naaigaren, elastiek etc.
 • schoenovertrekken knippen uit de oude jeans
 • schoenovertrekken naaien, inclusief uniek Jeany's label
 • elastieken rijgen in de schoenovertrekken
 • distributie van de kant en klare Jeany’s richting verzendlocatie
 • klaarmaken verzending: o.a. pakbon, verzendetiket, inpakken etc.
 • verzending: aanbieden aan post, vervoerder etc.

 

Opbrengsten Jeany schoenovertrekken

We vinden het belangrijk dat de opbrengsten voor 100% naar de projecten van Stichting HelpTeamWork gaat. Dit is alleen mogelijk, doordat alle bedrijven, organisaties en instellingen, die het belang van hun bijdrage en hulp inzien, belangeloos hun medewerking hebben verleend. Daarnaast hebben de vrijwilligers niet alleen hun energie in het maken van de Jeany's gestopt, ook stellen zij materialen (naaigaren e.d.) ter beschikking. Samen met en dankzij de hulp van alle betrokkenen kunnen wij voluit onze doelstelling waarmaken: 100% van de opbrengst gaat naar de projecten.

Mooie duurzame denim shoecovers

 

Merkontwikkeling Sproetjeswerk

Esther van der Starre, van Sproetjeswerk, heeft gezorgd voor de merkontwikkeling en de vormgeving: het ontwerp van logo, posters, topcard op displays. Margreet Vloon is verantwoordelijk voor de fotografie. BrownFish Online Marketing zorgt voor de Online Verkoop.

Daarnaast heeft Sproetjeswerk gezorgd voor het enthousiasmeren van de verschillende sponsoren:

Deze bedrijven hebben hun producten en diensten belangeloos beschikbaar gesteld ten behoeve van de kinderen van HelpTeamWork

 

HelpTeamWork

100% naar projecten HelpTeamWork Kwaliteitsstempel 100% doelstelling Stichting HelpTeamWork

Donaties

Stichting HelpTeamWork

Van Zuijlenware 101
8014 WR Zwolle

06 1024 8891
info@helpteamwork.nl

 

Bankrek.nr.  1668.95.512
tnv Stichting HelpTeamWork
te Zwolle

IBAN: NL50 RABO 0166 8955 12
RSIN: 8510.36.624

 

ANBI