U bent hier

Home » Blogs » blog van Nieuwsberichten » Interview met Sponsor Robert de Jong

Robert de Jong is Biodanza-leraar en kwam op die wijze in contact met SoL-projectleidster Sandra Joosten. Haar enthousiasme raakte Robert en zorgde ervoor dat hij besloot iets voor haar goede doel te betekenen. Wij waren nieuwsgierig naar de gulle gever en stelden hem een aantal vragen. 

Wat is de achtergrond van je vrijgevigheid?
 “Ik ben een gelukkig man, ik doe iets waar ik volledig achter sta. Ik heb het goed en ik kan het delen. Vandaar dat ik de opbrengst van een aantal dansavonden heb gedoneerd aan het SoL-project.” 

Wat maakt dat jij zo achter de organisatie van HelpTeamWork staat?
“Ik leef volgens de principes van Biodanza, ik ben betrokken bij mensen in het dansen. Ik wil mensen zoveel mogelijk kunnen laten leven en ze in hun volle kracht zetten. Er zijn 5 lijnen in de Biodanza en ik wil graag dat alle 5 lijnen bij mensen tot volheid mogen groeien. Dat gun ik dus ook mensen die het minder hebben. Dit is mijn gereedschap waar ik anderen mee kan helpen. Een organisatie die zich ook voor anderen inzet, heeft dus mijn aandacht. Bovendien staat Sandra dichter bij me dan andere goede doelen deden.”

Jij kunt je dus goed vinden in een aantal kernwaarden van HTW?
“Jazeker, passie en compassie zijn ook mijn waarden. Ik houd van mensen, ik accepteer ze en kan ze laten in wie en wat ze zijn. Het was ook de passie van Sandra en het plezier waarop zij het werk doet, die me het vertrouwen gaven dat mijn bijdragen ook goed terecht zouden komen. Ik vertrouw er volledig op dat de organisatie haar weg vindt.”
Robert sluit niet uit dat in de toekomst nog een nieuwe avond georganiseerd wordt voor het goede doel. Voor eenieder die geïnteresseerd is in Biodanza: neem eens een kijkje op www.biodanza4you.nl. 

 

Reactie toevoegen

HelpTeamWork

100% naar projecten HelpTeamWork Kwaliteitsstempel 100% doelstelling Stichting HelpTeamWork

Donaties

Stichting HelpTeamWork

Van Zuijlenware 101
8014 WR Zwolle

06 1024 8891
info@helpteamwork.nl

 

Bankrek.nr.  1668.95.512
tnv Stichting HelpTeamWork
te Zwolle

IBAN: NL50 RABO 0166 8955 12
RSIN: 8510.36.624

 

ANBI