U bent hier

Home » Blogs » blog van Nieuwsberichten » Interview met Sponsor Hennie Holsappel

Prachtig initiatief...
Mevrouw Holsappel is vanaf het eerste begin sponsor van HelpTeamWork en steunt ons maandelijks met een bedrag.
Over haar motivatie om sponsor te worden zegt zij het volgende: “Toen ik van Marion over dit project (SoL) hoorde, vond ik het een prachtig initiatief.
Het is mooi dat ze dit hebben bedacht en dat het ze ook gelukt is om het uit te voeren samen met de lokale bevolking. Ik vind armoede iets naars en als ik op deze manier eraan kan bijdragen dat dat een beetje opgelost kan worden,
dan doe ik dat graag.”

Mogelijkheden...
Mevrouw werkt zelf al 30 jaar met verstandelijk gehandicapten en heeft het daar nog steeds naar haar zin. “Ik ben iemand die kijkt naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden.”
“Het is lastig om iets aan ongelijkheid te doen. Ik vind het heel belangrijk dat kinderen te eten krijgen en ook dat ze naar school kunnen en zich kunnen ontwikkelen. Doordat de kinderen van SoL naar school gaan,
kunnen ze later in hun eigen land weer iets voor anderen betekenen. Op die manier kunnen we een kleine bijdrage daar aan leveren.”

Betrokken...
Wat mevrouw Holsappel verder zo aanspreekt in HelpTeamWork is dat Marion en Sandra ook regelmatig naar het gezinshuis reizen om te kijken of het allemaal goed gaat en dat ze er zo enorm bij betrokken zijn.
“Ik vind het erg leuk dat we via berichten en de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van wat daar allemaal speelt. Dan krijg ik er een beeld bij.” Een ander positief aspect vindt ze het feit dat HelpTeamWork wel
eens iets organiseert om geld in te zamelen. “Op die manier kom je ook met andere sponsoren in contact. Dat maakt het ook levendig.”

Reactie toevoegen

HelpTeamWork

100% naar projecten HelpTeamWork Kwaliteitsstempel 100% doelstelling Stichting HelpTeamWork

Donaties

Stichting HelpTeamWork

Van Zuijlenware 101
8014 WR Zwolle

06 1024 8891
info@helpteamwork.nl

 

Bankrek.nr.  1668.95.512
tnv Stichting HelpTeamWork
te Zwolle

IBAN: NL50 RABO 0166 8955 12
RSIN: 8510.36.624

 

ANBI