U bent hier

Home » Blogs » blog van Nieuwsberichten » Ineke Bakker is al 48 jaar bevriend met Marion Spikman
 
Ineke Bakker is al 48 jaar bevriend met Marion Spikman, één van de initiatiefneemsters van Springs of Life. Zij en haar familie gaven Marion een wel heel bijzonder verjaardagscadeau. “Marion werd dit jaar 50 en als familie hebben we als cadeau voor haar bedacht dat we als familie elke maand een kind sponsoren. Marion steekt zoveel energie, geld, zorg en plezier in dit gezinshuis dat wij haar hierbij willen helpen.”
 
Samenwerking met HTW
“De keuze van Marion en Sandra om samen te werken met HelpTeamWork is een heel goede geweest. Dankzij hen kunnen Marion en Sandra zich volledige focussen op hun project met als resultaat 100% investering.  Dat is TOP! De  verhalen die wij horen over Paul, Rhoda,  Mama Mary en de kinderen, het lief en leed wat gedeeld wordt, het contact via de post en digitaal geeft een betrokken en betrouwbaar  gevoel.”
 
Terugkoppeling naar donateurs
“Het beleid om de kinderen de eerste levensbehoefte : verzorging/eten/drinken/huisvesting te geven als basis voor hun eigen ontwikkeling is zo belangrijk! Net als de mogelijkheid om contact te houden met hun eigen ouders en/of familie. Mooi is dat de ontwikkelingen van de kinderen, zowel op gebied van gezondheid, persoonlijk en school, worden bijgehouden en besproken met Sandra en Marion, die het weer terugkoppelen naar de donateurs en kindsponsoren.  Het verbeterde toekomstperspectief voor de kinderen maakt dat het fijn is om hieraan mee te helpen.”
 
Persoonlijk contact
“De bedoeling is het gehele Gezinshuis te sponsoren, iedereen te helpen die hieraan verbonden is. Wij doen dit in eerste instantie door een kind te sponsoren, omdat dit naar onze eigen kinderen het wat persoonlijker maakt. Helemaal nog ouderwets via de post: Kaarten, tekeningen, cadeautjes (bij bezoek) en foto`s. En digitaal met filmpjes. Dit gaat over en weer en voor iedereen.”
 
“Tenslotte: als we allemaal een beetje om elkaar denken en het levensdoel van de ander kunnen ontdekken, dan heb je een rijk leven! In je eentje is dat lastig en met meer sta je samen sterk!”
 
De familie Bakker bestaat uit Albert Bakker  en Maartje Bakker- Palsma.  (Opa en Oma dus) Beide 81 jaar oud., wonende te Steenwijk.
met hun 2 kinderen:
 
(zoon) Hans Bakker ( 55 jaar) met zijn vrouw  Monique Vooys (52 jaar) en dochter Lise Vooys ( 13 jaar) wonende te Amersfoort
 
(dochter) Ineke Bakker (51 jaar) met haar man Wybren Landman (51 jaar) wonende te Lemmer; 
met hun beide zonen:
Thomas Landman (22 jaar) met vriendin Sanne van Gorkum (26 jaar), wonende te Sneek en
Erwin Landman (19 jaar) wonende te Groningen.
 

Reactie toevoegen

HelpTeamWork

100% naar projecten HelpTeamWork Kwaliteitsstempel 100% doelstelling Stichting HelpTeamWork

Donaties

Stichting HelpTeamWork

Van Zuijlenware 101
8014 WR Zwolle

06 1024 8891
info@helpteamwork.nl

 

Bankrek.nr.  1668.95.512
tnv Stichting HelpTeamWork
te Zwolle

IBAN: NL50 RABO 0166 8955 12
RSIN: 8510.36.624

 

ANBI