U bent hier

Home » Blogs » blog van Nieuwsberichten » Bijzondere vrijwilliger

 

HTW krijgt van alle kanten hulp en dat kunnen we altijd goed gebruiken. Zo af en toe willen we iemand extra in het zonnetje zetten en ditmaal is dat mevrouw Pim van der Wal.

Pim is de oud-buurvrouw van Folkert en al jaren meer dan goede vrienden. Tante Pim dus. Deze tachtigjarige, nog kwieke, dame zorgt er namelijk voor dat wij bijna wekelijks een grote shopper met gebruikte spijkerbroeken krijgen. Zoals u ongetwijfeld weet, zijn spijkerbroeken voor ons heel belangrijk, want daar kunnen een mooi aantal Jeany’s van gemaakt worden.

Mevrouw van der Wal heeft tot voor kort als vrijwilliger meegewerkt aan hulptransporten voor Roemenië. Dat deed zij in totaal 25 jaar. Vanuit de wijde omgeving brachten (en brengen) mensen oude kleren naar de hulporganisatie waar mevrouw Van der Wal hielp bij het sorteren van die kleding. Spijkerbroeken die over waren, mocht zij meenemen voor HTW. Ook nu ze met dat vrijwilligerswerk gestopt is, mag zij de overgebleven spijkerbroeken meenemen en bezorgt ze ze dus nog wekelijks bij ons.

We zijn erg blij dat we de productie van de Jeany’s deels door haar gewoon kunnen laten doorgaan. Wij zijn tante Pim en de hulporganisatie erg dankbaar!

 

Reactie toevoegen

HelpTeamWork

100% naar projecten HelpTeamWork Kwaliteitsstempel 100% doelstelling Stichting HelpTeamWork

Donaties

Stichting HelpTeamWork

Van Zuijlenware 101
8014 WR Zwolle

06 1024 8891
info@helpteamwork.nl

 

Bankrek.nr.  1668.95.512
tnv Stichting HelpTeamWork
te Zwolle

IBAN: NL50 RABO 0166 8955 12
RSIN: 8510.36.624

 

ANBI