Alweer bijna 10 jaar

De kinderen in het gezinshuis groeien maar door én ontwikkelen zich stap voor stap naar zelfstandige, zelfverzekerde, liefdevolle en verantwoordelijke jong volwassenen. Over een aantal maanden vieren zij én wij het 10-jarig bestaan van Springs of Life. Terwijl we ons nog als de dag van gisteren de komst van de kinderen kunnen herinneren, zijn we alweer 10 jaar verder … Destijds was de jongste nét 2 jaar oud en de oudste was 12 jaar. Inmiddels is de jongste bijna 12 en is de oudste al 22 jaar oud. De foto hiernaast is van ruim een maand geleden, toen alle kinderen thuis waren voor vakantie.

Wij zijn zo trots op deze kinderen, die allemaal vanuit een kansarm gezin opgenomen werden in Springs of Life en zich daar stuk voor stuk, stap voor stap, hebben ontwikkeld. De belangrijkste basis daarvoor is het geven van aandacht en liefde, natuurlijk naast gezonde voeding en goed onderwijs.
Deze kinderen hebben perspectief gekregen in hun leven en dat realiseren ze zich ook heel goed. Ze zijn verantwoordelijk en dankbaar voor de kans die ze hebben gekregen en wij hebben er alle vertrouwen in dat ze daardoor een goede plek gaan krijgen in de Keniaanse samenleving, waar zij hun bijdrage weer kunnen gaan leveren om ook andere kinderen een betere toekomst te bieden.