Kahindi Springs of Life met post uit NederlandEind november is een doos met post onderweg gegaan naar Springs of Life. De meeste kindsponsoren (overigens niet alleen uit Nederland maar we hebben ook een kindsponsor uit Noorwegen!) hadden post gemaakt voor de kinderen. De kinderen waren enorm blij met de post en bekijken de brieven en tekeningen keer op keer. Ook hadden de kinderen zelf tekeningen en brieven gemaakt voor de sponsoren. Ongeveer een week voor kerst viel deze verrassing bij de sponsoren op de deurmat. Mooi om te zien wat dit directe contact teweeg brengt bij de kinderen en mensen die zover van elkaar vandaan wonen.

Ook Kahindi is erg blij met zijn post

 

Eind november is een doos met post onderweg gegaan naar Springs of Life. De meeste kindsponsoren (overigens niet alleen uit Nederland maar we hebben ook een kindsponsor uit Noorwegen!) hadden post gemaakt voor de kinderen. De kinderen waren enorm blij met de post en bekijken de brieven en tekeningen keer op keer. Kahindi Springs of Life met post uit NederlandOok hadden de kinderen zelf tekeningen en brieven gemaakt voor de sponsoren. Ongeveer een week voor kerst viel deze verrassing bij de sponsoren op de deurmat. Mooi om te zien wat dit directe contact teweeg brengt bij de kinderen en mensen die zover van elkaar vandaan wonen.

Ook Kahindi is erg blij met zijn post

2014 is goed begonnen met 2 nieuwe kindsponsoren. Ook Amanda en Rose, die in 2013 in Springs of Life kwamen wonen, hebben nu elk 2 sponsoren. Het ideaal is 3 sponsoren per kind; een mooi doel voor 2014. Ben je nog geen kindsponsor en wil je dat graag worden? Of ken je iemand die belangstelling heeft? Dan horen we graag van je.

Begin januari zijn alle kinderen, na een lange vakantieperiode, weer naar school gegaan. Ook de kleinsten, Rose en Shamim, zijn nu voor het eerst naar school. Ze hadden beiden veel zin om, net als de grote broers en zussen, naar school te gaan en te gaan leren. Het zijn pientere dametjes, dus we verwachten dat ze snel vooruit zullen gaan.
Inmiddels staat het volgende bezoek van Sandra en Marion aan Springs of Life gepland. Eind juni vertrekken ze naar Kenia en zullen ze naar verwachting zo'n 1,5 week in Mombasa / Mtwapa verblijven.