U bent hier

Home » Hoe kunt u helpen » Jeany's - De wereld aan je voeten

schoenhoesjes

Duurzame schoenhoesjes: Jeany's

U bent op zoek naar (duurzame) schoenhoesjes, ook wel overschoentjes genoemd. Handige hoesjes die je heel eenvoudig over je schoenen aantrekt zodat vloeren niet vuil worden. Want bij het betreden van gebouwen wordt altijd vuil en viezigheid van buiten meegenomen naar binnen. Zéker bij vies en regenachtig weer, zoals in de herfst, worden vloeren in no time nat en modderig. Maar ook bijvoorbeeld op scholen, waar door buitens pelende kinderen veel zand mee naar binnen wordt gebracht. Dat zorgt naast veel extra werk ook voor andere vervelende problemen.

 

Schoenhoesjes als oplossing

Eigenlijk kun je die problemen heel eenvoudig voorkomen. Door bezoekers of kinderen bij binnenkomst schoenhoesjes aan te laten trekken. Het gebruik is erg eenvoudig. Door deze schoenhoesjes blijft viezigheid buiten en blijven vloeren veel langer schoon. Op deze manier kun je heel eenvoudig lastige problemen voorkomen en dat is toch erg prettig!

 

Duurzame schoenhoesjes

Voordelen Jeany’s als duurzame schoenhoezen

U kent vast wel de bekende blauwe plastic schoenhoesjes. Dit zijn wegwerp hoesjes die vaak na 1 keer gebruik in de prullenbak belanden. Dat betekent per jaar grote aantallen aan afvalplastic. Dat is uiteraard slecht voor het milieu. Daarom heeft Stichting HelpTeamWork in samenwerking met Sproetjeswerk en BrownFish Online Marketing "Jeany's" ontwikkeld. Jeany's zijn prachtige duurzame denim schoenhoesjes, gemaakt van gedragen jeans. Duurzaam omdat ze veel langer meegaan dan de plastic wegwerphoesjes én duurzaam omdat Jeany’s gemaakt worden van oude spijkerbroeken.

Jeany’s zijn daarnaast ontwikkeld om ten goede te komen aan de projecten van Stichting HelpTeamWork. Om kinderen te helpen die zonder hulp geen toekomst hebben. De opbrengst van de Jeany’s gaat voor de volle 100% naar onze projecten! Alle onkosten (zoals naaigaren, elastiek etc.) wordt nl. geschonken door derden.

Kortom de grootste voordelen van deze schoenhoesjes zijn:

 • duurzaamheid door langere levensduur
 • duurzaamheid door gebruik recyclede spijerbroeken
 • opbrengst voor goede doel

Daarnaast zijn Jeany’s echt leuke eyecatchers, een super leuke musthave! De reacties die wij al jaren horen van onze klanten is dat ze erg enthousiast zijn, zie ook onderstaande reactie:

Ineke Sollie, Kinderdagverblijf  De Kleine Reus Zwolle: "De Jeany’s gebruiken wij in ons kinderdagverblijf. De ouders doen deze bij binnenkomt aan, over hun schoenen, zodat de vloer schoon blijft. Kinderen spelen veel op de vloer in een kinderdagverblijf. De Jeany’s zijn sterk en praktisch! Onmisbaar in de kinderopvang. Wanneer ze vies zijn was je ze uit in de wasmachine. Het verschil is dat je nu ook nog eens heel veel kinderen helpt om een beter leven te krijgen. We hopen dat er nog heel veel Jeany’s verkocht worden, zodat er heel veel kinderen geholpen kunnen worden."

Wij leveren deze leuke schoenhoesjes als sinds 2012 en elk jaar ontvangen we repeatorders van klanten die er erg blij en tevreden mee zijn.

 

SchoenhoezenSpecificaties van de Jeany schoenhoesjes

Graag geven we u wat meer informatie m.b.t. de Jeany’s, zodat u weet wat u kunt verwachten van deze prachtige duurzame denim shoecovers.

Waar worden de Jeany’s veelal gebruikt?

Heel kort en simpel: overal waar vloeren niet vies mogen worden. U kunt denken aan:

 • kinderdagverblijven
 • scholen
 • sporthallen
 • bedrijfshallen
 • enz.

Wat zijn de verkrijgbare maten?

Jeany’s zijn verkrijgbaar in een viertal standaard maten. Deze maten zijn onderling te onderscheiden door de verschillende kleuren stiksels. De maten zijn :

 • 26-33
 • 34-38
 • 39-42
 • 43-47

En Jeany's zijn handgemaakt, dus ieder paar is uniek!

Jeany's denim shoecoversWat zijn de kosten van Jeany’s?

Voor slechts € 6,95 per paar kunt u deze prachtige Jeany’s aanschaffen. Wij hanteren daarbij een minimale afname van 15 paar. Verzendkosten: € 7,25 per pakket (1 pakket = ± 30 paar)

 

Stevige organisator gezocht of op andere manier meedoen?

Uiteraard breiden we deze actie graag verder uit. Op dit moment wordt daarom binnen HelpTeamWork hard gewerkt om dit te realiseren, zodat er aan de grote vraag voldaan kan worden.

 • Bent u een echte organisator en wilt u dit prachtige duurzame project verder helpen uitbreiden
 • Of bent u werkzaam bij een (welzijns) organisatie die het produceren van de Jeany's als mooi project binnen de organisatie ziet zitten, dan horen wij dat graag

HelpTeamWork

100% naar projecten HelpTeamWork Kwaliteitsstempel 100% doelstelling Stichting HelpTeamWork

Donaties

Stichting HelpTeamWork

Van Zuijlenware 101
8014 WR Zwolle

06 1024 8891
info@helpteamwork.nl

 

Bankrek.nr.  1668.95.512
tnv Stichting HelpTeamWork
te Zwolle

IBAN: NL50 RABO 0166 8955 12
RSIN: 8510.36.624

 

ANBI