U bent hier

Home » Fenny Hulleman-de Vries nieuw bestuurslid » Reactie toevoegen

Reactie toevoegen

De vele berichten met de roep om versterking van het bestuur van HelpTeamWork heeft zijn vruchten afgeworpen. Op één van de berichten reageerde een enthousiaste Fenny Hulleman-de Vries. Een kennismakingsgesprek met de overige bestuursleden (Folkert en Nely Visser en Ilona Blonk) pakte voor beide partijen goed uit en de samenwerking tussen HTW en Fenny is inmiddels een feit. Tijd om eens kennis te maken met de vrouw die binnen het bestuur verantwoordelijk wordt voor organisatie en communicatie.

Een bezige bij, zo is de eerste indruk na het gesprek met Fenny. Zij woont sinds haar studie journalistiek in Zwolle. Aansluitend studeert ze nog internationale betrekkingen en wordt haar interesse in het buitenland aangewakkerd. Na diverse omzwervingen belandt ze bij de provincie Overijssel waar ze nu werkt als adviseur bestuurlijke samenwerking. “Ik loop al ruim 1,5 jaar rond met het idee dat ik iets wil betekenen voor mensen die het minder hebben dan wij in Nederland. Het laatste half jaar heb ik bij een ontwikkelingsorganisatie het websitebeheer gedaan. In verband met mijn werk wilde ik graag wat doen voor een organisatie wat dichter bij huis. Ergens, ik weet niet eens meer precies waar, las ik een oproep van HTW. Ze zochten nieuwe bestuursleden met kennis van financiën, organisatie of PR. Die laatste twee trokken mijn aandacht en leidden ertoe dat ik contact heb gezocht met HTW.”

Bewuste keus voor HTW

“Het leuke aan HTW vind ik dat het een organisatie met ambities is. Ik houd ervan om ergens naar toe te werken, om verder te komen. Ik heb het gevoel dat dat bij HTW goed kan. Het is een kleine organisatie met een informele sfeer, maar met duidelijke doelen voor ogen. De gesprekken die ik met het bestuur heb gehad, geven me het gevoel dat ik een toegevoegde waarde te bieden heb, maar daar ook vrijheid in krijg. Een heel belangrijk punt van HTW vind ik dat ze hulp bieden aan mensen ongeacht ras, geaardheid of geloof.

Mijn eerste wapenfeit voor HTW wordt een gesprek met Folkert over een activiteit die op de planning staat en wat mijn rol daarin kan zijn. Wordt vervolgd dus.”

Fenny Hulleman-de Vries nieuw bestuurslid HelpTeamWork

 

HelpTeamWork

100% naar projecten HelpTeamWork Kwaliteitsstempel 100% doelstelling Stichting HelpTeamWork

Donaties

Stichting HelpTeamWork

Van Zuijlenware 101
8014 WR Zwolle

06 1024 8891
info@helpteamwork.nl

 

Bankrek.nr.  1668.95.512
tnv Stichting HelpTeamWork
te Zwolle

IBAN: NL50 RABO 0166 8955 12
RSIN: 8510.36.624

 

ANBI