U bent hier

Home » Blogs

Blogs

In nieuwsbrief vind je naast een aantal andere interessante items een verhaal over een dramatische persoonlijke gebeurtenis:  

  • Verslag reis Kenia
  • Bestuurder gezocht
  • Een bijzondere ontmoeting
  • ..........

Deze laatste nieuwsbrief van het jaar mag je dus zeker niet missen! 

Elk jaar maken we met HelpTeamWork bijzondere dingen mee. Elk jaar weer ontmoeten we mooie mensen en horen we prachtige en waardevolle verhalen. Maar bij één van de gebeurtenissen van dit jaar voel ik een grote drang om deze met jullie te delen. Maar voordat ik dat doe, vertel ik eerst de aanloop hiernaartoe.

Marion Spikman bracht onlangs weer een bezoek aan Kenia, samen met Jeanie, een goede vriendin van Marion. Marion beschreef hun belevenissen van die reis in een uitgebreid verslag. Lees alles over dit waardevolle en verrijkende bezoek!  

Robert de Jong is Biodanza-leraar en kwam op die wijze in contact met SoL-projectleidster Sandra Joosten. Haar enthousiasme raakte Robert en zorgde ervoor dat hij besloot iets voor haar goede doel te betekenen. Wij waren nieuwsgierig naar de gulle gever en stelden hem een aantal vragen. 

Wat is de achtergrond van je vrijgevigheid?
 “Ik ben een gelukkig man, ik doe iets waar ik volledig achter sta. Ik heb het goed en ik kan het delen. Vandaar dat ik........

In nieuwsbrief 35 staan mooie berichten, o.a. over een waardevol bezoek: 

  • Familie Houben bezoekt SOL
  • Leuk bericht uit SOL
  • Even voorstellen: Carine
  • .......

Lees ook de andere mooie berichten, mis ze niet! 

Pernille Houben: "Hoe ik Kenia vond: nou een hele beleving, ik heb mijn ogen uitgekeken!
Toen we ‘s nachts aankwamen reden we met de bus langs een woonwijk, ja zo noemen ze dat bij ons. In Kenia heten deze wijken “villages”. Er waren nog heel veel mensen op straat en er was ook veel verkeer. In Nederland ligt iedereen te slapen en zie je bijna niemand.  
Ik merkte toen al dat er heel veel armoede was. Waar ik erg aan moest wennen was dat ze in Kenia aan de andere kant van de weg rijden (red. links). De grote weg was van asfalt maar als we naar Springs of Life gingen moesten we ook nog over veel zandwegen. Dit zie je in Nederland niet, ja als je op het platteland bent; veel hobbels en kuilen.  
 

Pagina's

HelpTeamWork

100% naar projecten HelpTeamWork Kwaliteitsstempel 100% doelstelling Stichting HelpTeamWork

Donaties

Stichting HelpTeamWork

Van Zuijlenware 101
8014 WR Zwolle

06 1024 8891
info@helpteamwork.nl

 

Bankrek.nr.  1668.95.512
tnv Stichting HelpTeamWork
te Zwolle

IBAN: NL50 RABO 0166 8955 12
RSIN: 8510.36.624

 

ANBI